چطور ماهی کبابی مجذوب کننده درست کنیم؟

به گزارش سلامت و زیبایی، اما چطور یک ماهی کبابی بی دردسر درست کنیم؟ قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توری های مستطیل یا مربع شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری هایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یک دست تنوری نمی گردد. برای منقل هم می توانید از منقل های تا شو مسافرتی یا منقل های یک بار مصرف بهره ببرید.

چطور ماهی کبابی مجذوب کننده درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی:

ماهی قزل آلا: به اندازه احتیاج (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)

روغن زیتون: 1/4 پیمانه

لیمو ترش: دو تا سه عدد

پیاز: 2 عدد

زعفران دم نموده: 4 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت ماهی کبابی:

1. برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله های ماهی را بشورید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.

2. در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث می گردد بوی ماهی گرفته گردد. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلم موی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در خاتمه هم پیاز را به صورت حلقه شده روی ماهی قرار دهید.

3. روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهی ها برود.

4. منقل را آماده کنید و ماهی ها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته گردد. می توانید کمی کره هم روی ماهی ها قرار دهید.

5. می توانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.

فوت و فن ها:

- گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.

- برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.

- بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.

منبع: ایرنا زندگی

به "چطور ماهی کبابی مجذوب کننده درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور ماهی کبابی مجذوب کننده درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید