طرز تهیه کیک پودینگ سه رنگ؛ مخصوص شب یلدا با دانه انار

به گزارش سلامت و زیبایی، با آموزش یک دسر یلدایی زیبا و خوشمزه درخدمتتون هستیم. ما تصمیم داریم در کنار آموزش های دیگر، دراین شرایط مالی چند مورد آموزش آسان و با مواد در دسترس رو هم آماده کنیم تا همه بتونن به راحتی برای شب یلدا دسرهای متنوع تهیه نمایند و در کنار خانواده از این شب لذت ببرند. این دسر از لحاظ ظاهری شبیه به چیز کیک است اما در دستور تهیه آن نیازی به پنیر و مواد اینچنینی نیست. خیلی راحت میتونید این دسر رو آماده کنید و در نهایت هم دسری بسیار زیبا و خوشرنگ و همچنین خوشمزه برای شب یلدا خواهید داشت. این دسر از سه لایه تشکیل شده یک لایه کراست که از کیک اسفناج استفاده کردیم، یک لایه پودینگ و یک لایه ژله قرمز رنگ تا برش های هندوانه را تداعی کند! بریم سراغ طرز تهیه این کیک پودینگی خوشمزه! برای مرحله اول کیک اسفناج را تهیه کنید. این دستور پخت کیک اسفناج رو برای تهیه بسیاری از دسرهای شب یلدا میتونید به کار ببرید. در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک پودینگ سه رنگ؛ مخصوص شب یلدا با دانه انار مواد لازم جهت تهیه کیک اسفناج:
اسفناج 150 گرم
روغن مایعنصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد1 و 3/4 پیمانه
ماست غلیظ3/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
زست لیمو یا پرتقال 1/4 قاشق چای خوری

1- برای آغاز کار ابتدا باید پوره اسفناج تهیه کنید. برای این کار، برگ های اسفناج را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید. روغن مایع را هم داخل مخلوط کن بریزید و به برگ های اسفناج اضافه کنید.

2- دستگاه رو روشن کنید و چند پالس بزنید تا برگ های اسفناج کاملا پوره شوند و ترکیب بدست آماده مایعی غلیظ و یک دست از مخلوط روغن و اسفناج باشد.

3- ترکیب اسفناج و روغن رو کنار بگذارید. آرد سفید رو به همراه بکینگ پودر الک کنید. فر رو روشن و با دمای 180درجه گرم کنید.

حالا وقتشه کیک رو آماده کنید. سه عدد تخم مرغ کامل رو داخل کاسه بزرگی بشکنید.

4- شکر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید. وانیل رو نیز بیفزایید.

5- با همزن برقی به مدت دو تا سه دقیقه تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ گردد و به غلظت مناسب برسد. سپس ماست را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

6- حالا مخلوط اسفناج پوره شده و روغن رو به مواد اضافه کنید. زست یا رنده پوست لیمو یا پرتقال را هم دراین مرحله اضافه کنید.

7- در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. و بعد کمی با همزن هم بزنید. این مرحله احتیاجبه همزدن زیاد ندارد با ویسک با همزن دستی یا لیسک هم میتونید مخلوط کنید. شما هم از تماشا رنگ سبزِ خوش رنگی که بدست اومده به وجد میاید؟ غلظت مواد کیک باید مطابق تصویر باشه.

8- کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید. سایز سینی 30 در 40 بود میتونید از قالب مربع یا مستطیل هم بهره ببرید. سپس مواد کیک رو داخل قالب یا سینی فر بریزید و درهمه قسمتها پخش و صاف کنید. در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید. بعد ازاین 30 دقیقه کیک رو با سیخ چوبی چک کنید سیخ چوبی رو در کیک فرو کنید و خارج کنید. اگر چیزی به سیخ نچسبید، کیک آماده ست!

از فر خارج کنید و اجازه بدید کامل سرد بشه.

برای لایه دوم دسر و لایه کرمی کیک احتیاج دارید به:
شیر4 پیمانه
شکر3/4 پیمانه
آرد سفید2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 و نیم قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری

1- در ظرف مناسبی زرده تخم مرغ را بریزید. شکر را به زرده اضافه کنید. با ویسک یا همزن دستی شکر و زرده تخم مرغ را هم بزنید. اینکار رو با همزن برقی هم میتونید انجام بدید.

2- بعد از مخلوط کردن شکر و زرده تخم مرغ، کمی از شیر رو به آرامی و کم کم به شکر و زرده اضافه کنید و هم زمان با اضافه کردن شیر، مخلوط را مرتب هم بزنید. نشاسته ذرت را به مخلوط شیر و شکر و زرده اضافه کنید.

3- سپس آرد سفید رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید بعد مابقی شیر رو اضافه کنید و مجدد به خوبی هم بزنید تا آرد و نشاسته کامل در شیر حل گردد و گلوله گلوله نباشد.

4- سپس داخل قابلمه ای بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار بدید. حرارت باید ملایم باشد. مواد رو مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. و مواد گلوله نشه. دقت کنید که حرارت حتما ملایم باشد و به طور مداوم مواد رو هم بزنید. تازمانی که قوام پیدا کند و غلیظ گردد. کره را اضافه کنید. هم بزنید و اجازه دهید کاملا مواد به غلظت برسد. دراینجا غلظتی بیشتر از فرنی رو احتیاج داریم. در انتها خامه و وانیل را اضافه کنید و مواد را مجدد هم بزنید.

5- غلظت نهایی مواد باید مطابق تصویر باشد. کاملا لطیف، غلیظ و یکدست! وقتی به این غلظت رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد گردد. دقت کنید که بعد از سرد شدن کرم کمی سفت تر خواهد شد. در این مرحله باید کرم یا پودینگ رو روی کیک بریزید.

اگر کیک رو درقالب مستطیل پخت کردید میتونید کرم رو هم داخل همان قالب بریزید. در غیر این صورت یک ظرف مستطیل مناسب رو انتخاب کنید.(مواد پودینگ برای قالبی باسایز 20 در 30 کافیست.) کیک رو به میزان کف قالب یا ظرف مناسب برش بدید. سپس کیک رو داخل قالب بگذارید.

6- طوری که کاملا کف ظرف رو پوشش بده. بعد همه پودینگی که آماده کردید و کاملا سرد شده را روی کیک بریزید. به طور کامل، پودینگ را روی کیک صاف کنید میتونید این کار رو با کاردک یا پالت انجام بدید تا صاف و یکدست در همه قسمتها پخش بشه و سپس کیک رو حداقل یکساعت در یخچال قرار بدید تا رویه پودینگ کمی سفت بشه.

در این حین که کیک در یخچال استراحت میکنه، برای لایه سوم ژله رو آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه لایه سوم و ژله انار
پودر ژله قرمز رنگ یک بسته
آب داغ 1پیمانه
آب سرد 1/2 پیمانه
دانه های انار 1 پیمانه

پودر ژله رو داخل ظرفی مناسب بریزد و آب داغ رو بهش اضافه کنید. هم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آب داغ حل بشه. سپس آب سرد رو بریزد. قالب کیک رو از یخچال خارج کنید. سپس ژله آماده شده رو به آرامی روی لایه پودینگ سفید رنگ بریزید و درنهایت دانه های انار رو روی ژله بریزید. تا تمام قالب با ژله و دانه های انار پر بشه.

حالا دسر رو در یخچال قرار بدید و اجازه بدید چند ساعت در یخچال بمونه تا لایه ژله هم به طور کامل ببنده.

دسر زیبای شما آماده ست!

حالا فقط کافیه دسر رو از طریق یه چاقوی تیز به قطعات مساوی و مربع شکل برش بدید.

در نهایت با شکلات چیپسی روی دسر رو تزیین کنید تا به شکل هندوانه در بیاد. مطمئنا شما هم بعد از برش زدن دسر، از تماشا لایه های خوش رنگ و زیبای این دسر لذت خواهید برد!

نکات کیک پودینگی سه لایه:

  • برش های کیک سلیقه ای ست و میتونید کوچکتر هم در نظر بگیرید.
  • همانطور که اشاره شد، برای تهیه کیک اسفناج برای لایه سبز رنگ این دسر، میتونید کیک رو در سینی فر بپزید و بعد به میزان قالب مورد نظر برش بدید و دسر رو تهیه کنید.
  • یا اینکه در ابتدا کیک رو در قالب مربع یا مستطیل تهیه کنید که البته دراین صورت لایه کیک ضخیم تر خواهد شد و برای پخت هم مدت زمان بیشتری احتیاج دارد.
  • حتی میتونید در قالب گرد هم کیک رو تهیه کنید.
  • نکته مهمی که دراین دسر وجود دارد لایه کرمی و پودینگ دسر میباشد که باید به غلظت کافی برسد و شل نباشد وگرنه دسر به خوبی شکل نخواهد گرفت.
  • همان طور که ملاحظه کردیددر لایه پودینگ از ژلاتین استفاده نشده فقط باید به غلظت کافی برسد تا بعد از سرد شدن هم کاملا سفت گردد و فرم بگیرد.
  • زرده تخم مرغ در لایه پودینگ قابل حذف است و میتونید استفاده نکنید اما وجودش لطافت بیشتری به دسر میده.
  • میتونید از دو قاشق غذاخوری گلاب هم در تهیه پودینگ بهره ببرید که عطر و طعم خیلی خوبی به دسر میده. و علاوه براون هم بخاطر طبع گرمی که داره با انار مناسبه!
  • اگر پودینگ رو با حرارت زیادآماده کنید زود به غلظت می رسد اما طعم خوشایندی نخواهد داشت. علاوه بر آن ممکن است ته بگیرد و گلوله گلوله گردد و طعم آرد و نشاسته و زرده حس خواهد شد. پس دقت کنید که مدام هم بزنید و شعله هم ملایم باشد. حدود نیم ساعت زمان میبرد.
  • برای لایه سوم از هر نوع پودر ژله قرمز رنگی میتونید بهره ببرید.
  • میتونید کلا از یک و نیم تا دو پیمانه آب جوش در تهیه ژله بهره ببرید دراین صورت ژله هم زودتر میبنده و آماده میشه.
  • فقط ژله را داغ روی لایه پودینگ نریزید. اجازه بدید سرد بشه بعد روی پودینگ منتقل کنید.
  • ما سعی کردیم دسری راحت با مواد در دسترس رو جهت ایده تهیه کنیم. اگر مایل باشید به راحتی میتونید کرم چیز یا کرم پنیری رو جایگزین لایه پودینگ کنید. و این دسر رو به شکل چیزکیک تهیه کنید.
  • ازاین دستور تهیه کیک اسفناج در بسیاری از انواع دسرها میتونید بهره ببرید.
  • اگر نمیخواهید دسر تم یلدایی داشته باشه می تونید به جای کیک اسفناج از ترکیب کره و بیسکوئیت هم برای کراست بهره ببرید.
  • دسر رو حتما چند ساعت در یخچال استراحت بدید تا سرد بشه و لایه ها با هم یکدست بشن و طعم بگیرند.
  • این دسر بسیار خوشمزه و زیباست و با لایه های خوش رنگی که داره یک گزینه خیلی مناسب برای شب یلداست.
  • به راحتی میتونید لایه های یک میزان و یک دست برش بدید و برای پذیرایی از مهمان بهره ببرید. و میز یلدا رو زیبا و چشم نوازتر کنید.

امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید و برای لحظات شادی که در کنار عزیزانتون سپری می کنید، این دسر رو آماده کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان!

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک پودینگ سه رنگ؛ مخصوص شب یلدا با دانه انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک پودینگ سه رنگ؛ مخصوص شب یلدا با دانه انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید