طرز تهیه بورک پفی؛ غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای

به گزارش سلامت و زیبایی، بورک پفی یک میان وعده فوق العاده خوشمزه ترکیه ای می باشد.از لحاظ خوراک به جرات می توان ترکیه را به عنوان یکی از بهترین آشپزخانه های خوشمزه معرفی کرد که غذاها و میان وعده های فوق العاده جذابی را دارد.

طرز تهیه بورک پفی؛ غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای

مواد لازم برای بورک پفی

  • گوشت چرخ نموده:250 گرم
  • پیاز متوسط :یک عدد
  • نمک و فلفل و ادویه :به مقدار لازم
  • جعفری خرد نموده :2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر

  • آرد سفید :500 گرم
  • ماست:2 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ :2 عدد
  • آب :به مقدار لازم
  • بکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

بورک پفی

طرز تهیه بورک پفی

ابتدا یک کاسه بردارید و 2 عدد زرده تخم مرغ را داخل آن بشکنیدو هم بزنید ، سپس ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه آرد، نمک ، فلفل و بکینگ پودر را در کاسه دیگری مخلوط نموده و به تدریج به تخم مرغ و ماست اضافه نمایید.

آب را به مواد افزوده و ورز دهید تا خمیر حاصل گردد. سپس در پلاستیک قرار دهید و اجازه دهید چند ساعت استراحت کند.

در این فاصله مواد میانی خمیر را آماده کنید، پیاز را نگینی خرد نموده و با مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید ، سپس گوشت چرخ نموده را افزوده و تفت دهید تا بپزد.

جعفری خرد شده را هم بریزید و نمک ، فلفل و ادویه را اندازه کنید.

روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را سه قسمت نموده و هر قسمت را بوسیله وردنه باز کنید و به شکل دایره دربیاورید.

روی لبه های خمیر ها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مواد میانی آماده شده را داخل خمیر بریزید و آن را از وسط تا بزنید تا به شکل نیم دایره گردد . (برای اینکه لبه های خمیر بهم بچسبند از زرده تخم مرغ روی خمیر استفاده میگردد)

داخل تابه گودی مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن بورک ها را داخل آن سرخ کنید. وقتی یک طرف بورک ها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد.

بورک های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و با سس مورد نظر سرو کنید.

همچنین میتوانیبد فر را با دمای 180 درجه داغ کنید و کف سینی را چرب کنید و خمیر های بورک را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20-30 دقیقه داخل فر بپزید

بورک پفی

نکات تکمیلی در خصوص بورک پفی

بورک پفی جزو غذای ملل - ترکی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .

بورک پفی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه بورک پفی؛ غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک پفی؛ غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید