آش ترشی الموت قزوین

به گزارش سلامت و زیبایی، قزوین شهری است دارای آداب و رسوم متنوع و مختلف.یکی از غذاهای معروف و لذیذ استان قزوین به خصوص منطقه الموت آش ترشی می باشد.این آش های به این دلیل شهرت و محبوبیت بسیاری در قزوین دارد؛چرا که تمام مواد و سبزی های مورد استفاده آن تماما کوهی و وحشی می باشند که رنگ و بو وطعم لذیذی را به این آش می دهد.در ادامه همراه خبرنگاران باشید تا با طرز تهیه این آش خوشمزه بیشتر آشنا شوید.

آش ترشی الموت قزوین

بلیط هواپیما در طاهاگشت

مواد لازم آش

  • نخود 300گرم
  • لوبیا 300گرم
  • عدس 150 گرم
  • سبزی آش 2 کیلو
  • رشته آش 600 گرم
  • سیر داغ 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز داغ 5 قاشق سوپ خوری
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • سرکه و کشمش به مقدار لازم

طرز تهیه آش ترشی الموت

حبوبات را به مدت 24 ساعت خیس میکنیم و در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند . مقدار 2 لیتر آب را درون ظرفی که بر روی حرارت قرار گرفته است ریخته و ابتدا سبزی آش را که به صورت درشت خرد نموده ایم را به آب اضافه میکنیم . سپس ادویه جات را به آن اضافه میکنیم . دقت داشته باشید که رشته دارای مقداری نمک می باشد پس در ریختن نمک احتیاط داشته باشید. حبوبات از قبل آماده شده که شامل عدس ، لوبیا و نخود می باشد را به آش اضافه میکنیم . در این مرحله نصف پیاز داغ و نصف سیر داغ را اضافه می کنیم سپس آرد را با مقداری آب از آش رقیق نموده (برای اینکه آردمان هم دما گردد و در آش گلوله نگردد) و به موادمان اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم . رشته ها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت را در ابتدای کار به آش اضافه میکنیم و قسمت دوم را در 10 دقیقه آخر سرو به آش اضافه میکنیم . ترشی این آش به دلیل استفاده از سرکه و کشمش می باشد در هنگام سرو آش میتوانید از آنها بهره ببرید .

لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت دندان ارتودنسی

منبع: تاپ تراول

به "آش ترشی الموت قزوین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش ترشی الموت قزوین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید